Welkom

Bert Aanstoot T.I.B B.V. is een technisch installatiebedrijf. Naast aanleg van elektrotechnische installaties in woningbouw en utiliteit waarin wij tevens domotica, KNX, data, telecom, en alarminstallaties verzorgen zijn wij gespecialiseerd in aanleg van technische installatie in de pluimveehouderij, varkenshouderij, konijnenhouderij en rundveehouderij. Ons bedrijf is begin jaren tachtig opgericht en heeft op dit moment zeven medewerkers.
Na in 2007 het toenmalig bedrijf van Haandrikman te hebben overgenomen waren we gevestigd in Laren en Vroomshoop.
In 2020 hebben we besloten om de agrarische tak van Laren en Vroomshoop samen te voegen in de nieuwe vestiging te Enter en de woningbouw en utiliteit te concentreren in Laren (Gld.).
Wij zijn aangesloten bij Techniek-Nederland en erkend door Installq. Hiermee geven wij aan dat wij naast netheid ook kiezen voor vakkundigheid betrouwbaarheid en veiligheid. Wij hebben als kerntaken advisering, ontwerp, en projectmanagement t.b.v. elektrotechnische installaties, ventilatiesystemen en stalinrichting. Hierdoor kunnen duidelijke en op resultaat gerichte afspraken zonder tussenkomst van derden worden gemaakt en kunnen wij voldoen aan uw specifieke wensen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *