Optimalisatie van technieken in de agrarische sector

Bert Aanstoot E.T.I.B B.V.  biedt technische installaties van topkwaliteit voor de agrarische sector. Met decennia aan ervaring begrijpen we de unieke behoeften van pluimvee-, rundvee- en varkenshouderij. Onze installaties zijn ontworpen om de productiviteit te verbeteren en het welzijn van de dieren te waarborgen.

Expertise in klimaatbeheersing en complete automatiseringsoplossingen

Samen met onze partner Hotraco houden wij ons bezig met het regelen, aansturen en monitoren van stalprocessen voor de pluimvee- en varkenshouderij. Van ventilatie en klimaatregeling, voer- en waterregeling, dierweging, verlichting en eiertelling tot farm management.

Klimaat

Een optimaal stalklimaat zorgt voor een betere groei en gezondheid van uw dieren

Volledige automatisering

Met één systeem heeft u de volledige controle over al uw stalprocessen.

Technische oplossingen

Wij maken technische oplossingen voor ieder systeem die de klant heeft.

Langkamp Kippen

Bekijk hoe Bert Aanstoot zijn vakmanschap toont in de stal van Langkamp Kippen. Ontdek hoe onze elektrotechnische installaties bijdragen aan het welzijn en de efficiëntie van hun pluimveebedrijf.

A-Merken en betrouwbare leveranciers

We werken alleen met A-merken en leveren installaties die voldoen aan de geldende normen. Bij Bert Aanstoot staan betrouwbaarheid en kwaliteit centraal. Onze installaties worden zorgvuldig ontworpen, geïnstalleerd en getest om ervoor te zorgen dat ze langdurig en probleemloos functioneren.

Wij verzorgen ook Scope 10 inspecties

De Scope 10 inspectie wordt uitgevoerd op basis van de NTA8220. Bij een Scope 10 inspectie worden de brandrisico’s van een elektrotechnische installatie en de aangesloten apparatuur in kaart gebracht.
we Inspecteren uw installatie en verdeelinrichting op het bedrijf grondig en documenteren dit in een inspectierapport.

Onze projecten: van visie naar realiteit

Duik in ons uitgebreide portfolio en ontdek hoe onze expertise en op maat gemaakte oplossingen bijdragen aan het realiseren van de ambities van onze klanten, wat resulteert in een reeks van succesvolle projecten die onze toewijding aan kwaliteit en innovatie benadrukken.